NDESHJE TË JUVES APO DARKË ME BASHKËSHORTEN? Enkel Demi nuk mendohet fare për përgjigjen – AlpeGossip
NDESHJE TË JUVES APO DARKË ME BASHKËSHORTEN? Enkel Demi nuk mendohet fare për përgjigjen

NDESHJE TË JUVES APO DARKË ME BASHKËSHORTEN? Enkel Demi nuk mendohet fare për përgjigjen

I ftuar në rubrikën e “ Të dielës Shqiptare” B.E Coffee, gazetari i Enkel Demi u vu përpara një zgjedhje të vështirë.
Ai u pyet nga Besi dhe Erioni se çfarë do të bënte nëse do të kishte për të ndjekur një ndeshje të ekipit të tij të zemrës “Juventusit” apo të darkonte me bashkëshorten e tij, politikanen Mesila Doda.

I ndjerë në siklet për këtë pyetje Keli është përgjigjur: Po pse më bën pyetje të tilla kur e di që do zgjidhja ndeshjen e Juventusit.

Ndonëse Erioni e ndihmoi duke i dhënë një rrugë të mesme që mund të shihte ndeshjen dhe më pas të darkonte me Mesilën, Keli u shpreh: “Kemi një moshë tani që po hëngrëm vonë, fillojmë të shëndoshemi.