NDRYSHE NGA VITI QË KALOI/ Atletet që do të blejnë të gjithë gjatë 2020-s – AlpeGossip
NDRYSHE NGA VITI QË KALOI/ Atletet që do të blejnë të gjithë gjatë 2020-s

NDRYSHE NGA VITI QË KALOI/ Atletet që do të blejnë të gjithë gjatë 2020-s

Atletet e vitit të kaluar ndaheshin në dy kategori: ose të shëmtuara dhe të mëdha ose të thjeshta dhe klasike.

Këtë vit, sipas Lyst, katër trende që do të dominojnë blerjet e çdokujt.

Atlete të thjeshta e të sheshta

Atletet që do të blejnë të gjithë gjatë 2020-s

Atletet që do të blejnë të gjithë gjatë 2020-s

Atlete platformë

Atletet që do të blejnë të gjithë gjatë 2020-s

Atletet që do të blejnë të gjithë gjatë 2020-s

Atlete fluoreshente

Atletet që do të blejnë të gjithë gjatë 2020-s

Atletet që do të blejnë të gjithë gjatë 2020-s

Atlete vintage

Atletet që do të blejnë të gjithë gjatë 2020-s

Atletet që do të blejnë të gjithë gjatë 2020-s

Burimi: Who What Wear