NË DITËT GRI TË DIMRIT/ Këto janë veshjet me ngjyra që “thyejnë” zymtësinë (FOTO) – AlpeGossip
NË DITËT GRI TË DIMRIT/ Këto janë veshjet me ngjyra që “thyejnë” zymtësinë (FOTO)

NË DITËT GRI TË DIMRIT/ Këto janë veshjet me ngjyra që “thyejnë” zymtësinë (FOTO)

 

Ditët e ftohta të dimrit gjithnjφ përcjellin zymtësi prandaj diajnerët kanë dashur ta “thyejnë” disi atë.
Në këtë  mënyra veshjet e stiluara prej tyre janë në ngjyra të ngrohta dhe të ndezura duke i dhënë kështu pak bukuri ditëve gri.
Më poshtë do të gjeni disa nga modelet e veshjeve të prezantuara në pasarela: