NË MUAJT E ARDHSHËM/ Këto çizme duhet t’i bëni patjetër tuajat (FOTO) – AlpeGossip
NË MUAJT E ARDHSHËM/ Këto çizme duhet t’i bëni patjetër tuajat (FOTO)

NË MUAJT E ARDHSHËM/ Këto çizme duhet t’i bëni patjetër tuajat (FOTO)

Zyrtarisht jemi në sezonin e çizmeve!

Në muajt në vijim pritet që temperaturat të ulen së tepërmi e pikërisht prej kësaj duhet të sigurohemi që do vishemi bukur e komode.

Për t’ua thjeshtësuar pak punën AlpeNews.al do t’ju tregojë trendet e fundit të çizmeve me të cilat përveçse do të jeni të update-uara me modën, do të ndiheni dhe shumë rehat pasi t’i mbathni.

Për më shumë shihni fotot e mëposhtme: