SHPËTUAN NGA PLUMBAT FAMILJEN/ Historia e DY “heronjëve” nga Meksika që mbrojtën djalin dhe… – AlpeGossip
SHPËTUAN NGA PLUMBAT FAMILJEN/ Historia e DY “heronjëve” nga Meksika që mbrojtën djalin dhe…

SHPËTUAN NGA PLUMBAT FAMILJEN/ Historia e DY “heronjëve” nga Meksika që mbrojtën djalin dhe…

Dy heronjë të vërtetë shihen në pamjet e kamerës së sigurisë në Meksikë teksa vendosin veten në rrezik për të mbrojtur jetën e një fëmije dhe gruaje. Ngjarja ka ndodhur në qershor të këtij viti.

Teksa jashtë dyqanit ka pasur të shtëna mes dy grupeve, plumbat kanë shkuar edhe drejt dyqanit. Kështu, zjarrfikësi Enrico Trujullio, personi që e mbron femrën në video dhe një person tjetër që nuk u identifikua e që po mbronte një fëmijë, janë shpallur heronj të asaj dite. Ata, pa menduar për jetën e tyre, i vendosën trupat mbi personat tjerë në mënyrë që të shpëtojnë jetërat e tyre. Fatmirësisht, në fund, nuk kishte të vdekur.