Në vetëm 1 vit, sytë na panë vetullat më të çmendura të shekullit… (FOTO+VIDEO) – AlpeGossip
Në vetëm 1 vit, sytë na panë vetullat më të çmendura të shekullit… (FOTO+VIDEO)

Në vetëm 1 vit, sytë na panë vetullat më të çmendura të shekullit… (FOTO+VIDEO)

Pas largimit të trendit “të tmerrshëm” të vetullave si fije peri, që me shumë mundësi do të rikthehet sërish pas fotos së Rihanna-s,

vetulla perfekte ishte/është si kjo në vijim: e plotë, e gjatë dhe pak e errësuar.

Mirëpo në një vit, shumë njerëz eksperimentuan me look-un e tyre duke i tjetërsuar të shkretat vetulla. Edhe pse nuk u kthyen kurrë në një trend të përkrahur masivisht, para jush vetullat më të çuditshme që na kanë parë sytë.

1. Vetëtimë

2. Kuadratë

3. Valët e detit

4. Ylber

5. Të thurura gërshet

6. Nike

7. Vetull princeshe

8. Drejtëza paralele

9. Vetulla a.k.a ‘Nuk e dimë ç’forme ka’

10. Pemë

11. Vetulla alla Frida Kahlo

12. Bisht-sirene

13. Zinxhir

14. Vetullat aureolë

Në fund, po e mbyllim me videon e kryeministrit të Kanadasë që “i ranë” vetullat në emision live.