Nëse ai bën një nga këto shenja, me siguri po ju tradhton – AlpeGossip
Nëse ai bën një nga këto shenja, me siguri po ju tradhton

Nëse ai bën një nga këto shenja, me siguri po ju tradhton

Le të themi që jeni në lidhje me një djalë që duket se po ju mashtron. Nuk mund ta shpjegoni përse ndiheni kështu, por diçka e pashpjegueshme ju thotë se po ju tradhton.

Por sipas ekspertes së gjuhës së trupit, Patti Wood sistemi nervor tregon gjithmonë kur diçka nuk shkon.

Pra nëse jeni në telashe dhe mendoni se ai po ju tradhton, shikoni me kujdes këto sjellje.

1.Fillon të prekë flokët, krahët apo çfarëdo tjetër kur flitet për temën e tradhtisë.

2.Ai pohon “po” kur thotë “jo”.
3.Nuk rri afër që të përqafoheni pas seksit.

4.Ai ju rreh shpatullat kur shkoni ta përqafoni.
5.Ai ka një shikim tërbimi në fytyrën e tij edhe pse në një moment shumë të shkurtër.

6.Fsheh duart e tij.
7.Mbulon gojën kur diskutohet për besnikërinë.

8.Sytë e tij ndryshojnë sa herë diskutohen tema të ndjeshme.
9.Është shumë diskret me celularin e tij.

10.Shpenzon shumë kohë para pasqyrës.