NËSE JE FANSE E THONJVE TË SHKURTËR/ Mos i humb këto sugjerime – AlpeGossip
NËSE JE FANSE E THONJVE TË SHKURTËR/ Mos i humb këto sugjerime

NËSE JE FANSE E THONJVE TË SHKURTËR/ Mos i humb këto sugjerime

Kush tha që thonjtë e shkurtër janë të mërzitshëm? Me këto modele do të ndryshoni menjëherë mendim:

Një french cool

Nëse je fanse e thonjve të shkurtër, mos i humb këto

@LEMINIMACARON/ PINTEREST

Abstrakte dhe fantastike

Nëse je fanse e thonjve të shkurtër, mos i humb këto

@SONAM206/ PINTEREST

Sipas trendit

Nëse je fanse e thonjve të shkurtër, mos i humb këto

@FASHIONPOTLUCK/ PINTEREST

Prekja e së kuqes

Nëse je fanse e thonjve të shkurtër, mos i humb këto

@CHASING_DAISIES/ PINTEREST

French, por anasjelltas

Nëse je fanse e thonjve të shkurtër, mos i humb këto

COLOR-CAMP.COM

Të zeza dhe gold

Nëse je fanse e thonjve të shkurtër, mos i humb këto

@RAYAMAARI/ PINTEREST

Frymëzuar nga minimalizmi

Nëse je fanse e thonjve të shkurtër, mos i humb këto

@GRACIOUSX/ PINTEREST

Perfekte…

Nëse je fanse e thonjve të shkurtër, mos i humb këto

@KAYLAKLOUDD/ PINTEREST

Më vjeshtake se kurrë

Nëse je fanse e thonjve të shkurtër, mos i humb këto

@CHARTAYLOROFFICIAL/ PINTEREST