Nëse jeni në “dilemë”, ja shtatë modelet e syzeve që duhet të mbani sipas Lori Hoxhës! (FOTO) – AlpeGossip
Nëse jeni në “dilemë”, ja shtatë modelet e syzeve që duhet të mbani sipas Lori Hoxhës! (FOTO)

Nëse jeni në “dilemë”, ja shtatë modelet e syzeve që duhet të mbani sipas Lori Hoxhës! (FOTO)

Të zgjedhim syzet e duhura për sezonin veror është dilema më e “vështirë” e çdo femre. Trendi i 2018 na solli ngjyra, lente, forma, stile të guximshme.

Syzet janë cilësuar si një prej aksesorëve më të rëndësishëm ku shpeshherë na bëjnë të dukemi më “fashion” nga ç’jemi në të vërtetë.

Nëse jeni para pasqyrës dhe e keni të vështirë të zgjidhni se kë palë do vendosni sot ky artikull mund t’ju lehtësoj punën.

Stili i syzeve të Lori Hoxhës mund të jetë frymëzim për ju.

1. Syzet Aviator ose pikë loti 

2. Syzet e Rrumbullakëta

3. Syzet 6 Këndore

4. Syzet Mikro

5. Syzet Pasqyrë

6. Syze Katrore

7. Syzet Cat

Përgatiti: Alpenews.al