TRENDET E REJA/ Fustanet e kësaj vere, kanë të gjitha një të përbashkët – AlpeGossip
TRENDET E REJA/ Fustanet e kësaj vere, kanë të gjitha një të përbashkët

TRENDET E REJA/ Fustanet e kësaj vere, kanë të gjitha një të përbashkët

Fustanet e kësaj vere kanë të gjitha një të përbashkët: dramën brenda tyre! Normaliteti i ri do të na gjejë të veshura me fustane me ngjyra dhe shumë printe, që mund të jenë gjithçka tjetër veçse të mërzitshëm.

Fustanet e kësaj vere, kanë të gjitha një të

Printet e luleve, mëngët e fryra, pikat, printet e luleve do t’ju bëjnë të ndiheni të veçanta, pavarësisht humorit.

Fustanet e kësaj vere, kanë të gjitha një të

Nuk ka rëndësi nëse jeni të dhëna pas fustaneve të shkurtër, të gjatë apo treçereksh, nëse kanë printe jeni në rregull!

Fustanet e kësaj vere, kanë të gjitha një të

Për mbrëmje me taka ose gjatë ditës me balerina!

Fustanet e kësaj vere, kanë të gjitha një të

I shkurtër, i freskët dhe kombinimi perfekt i ngjyrave.

Fustanet e kësaj vere, kanë të gjitha një të

Fustanet e kësaj vere, kanë të gjitha një të

Burimi: Who What Wear

SUGJERIME