NGA HUMORI TEK MIGRENA/ Ja pse seksi gjatë periodave është fantastik? – AlpeGossip
NGA HUMORI TEK MIGRENA/ Ja pse seksi gjatë periodave është fantastik?

NGA HUMORI TEK MIGRENA/ Ja pse seksi gjatë periodave është fantastik?

Vazhdimisht kemi shkruar për seksin gjatë periodave dhe kemi zbuluar se pavarësisht se perceptohet si tabu, shumë gra (dhe burra) nuk shqetësohen aspak ta ndalojnë aktivitetin e tyre gjatë këtyre ditëve të muajit. Në fakt, disa prej tyre mendojnë se seksi gjatë periodave është magjik dhe kanë të drejtë.

Jo vetëm që shijon më shumë, por ka edhe disa arsye të tjera të forta që e bëjnë edhe më të aplikueshëm.

1. Lehtëson dhimbjet e barkut

Gjatë seksit gjaku qarkullon më shpejt dhe muskujt e mitrës çlirojnë pjesën më të mirë të dhimbjeve.

2. Ngre humorin!

Seksi gjatë periodave të bën edhe më të lumtur. Është provuar që orgazmat çlirojnë endrofinë, hormonin e lumturisë.

3. Ndihmon me migrenën

Shumë gra vuajnë nga migrena dhe dhimbja e kokës në përgjithësi kur janë në ditët e tyre. Studimet kanë vërtetuar se aktiviteti seksual redukton ndjeshëm dhimbjen e saj.

4. S’ka nevojë për lubrifikant!

Po ta mendosh, gjaku është një lëng trupor që vjen nga gjenitali ynë dhe kaq!