NGA LUFTA E TRETË BOTËRORE DERI TEK KATASTROFAT NATYRORE/ 7 profecitë e frikshme të Nostradamusit për vitin 2020! – AlpeGossip
NGA LUFTA E TRETË BOTËRORE DERI TEK KATASTROFAT NATYRORE/ 7 profecitë e frikshme të Nostradamusit për vitin 2020!

NGA LUFTA E TRETË BOTËRORE DERI TEK KATASTROFAT NATYRORE/ 7 profecitë e frikshme të Nostradamusit për vitin 2020!

Që prej librit të tij të parë të botuar në vitin 1555, interesi për parashikimet e Nostradamusit ka qenë përherë i lartë; nisur nga fakti që shumë prej profecive të tij kanë rezultuar të vërteta.

Nga shembja e kullave binjake te revolucioni francez, nga bomba atomike te vrasja e Kenedit apo zbarkimi në Hënë. Për vitin e ardhshëm, 2020 Nostradamusi ka parashtruar plot 7 profeci kryesore. Ndonëse këto parashikime nuk kanë asnjë bazë shkencore mbetet interesante të shihet se çfarë ka menduar Nostradamusi se do të ndodhë.

Ai parashikon katastrofa të shumta natyrore, rritje të shpejtë të temperaturave, shkrirje të akullnajave, rritje të nivelit të deteve, stuhi dhe përmbytje. Po kështu recesion ekonomik botëror, një konflikt të mundshëm që do të përfshijë mbarë globin (i treti në histori) si dhe fundin e mbretërimit të Elizabetës II në Angli.

7 profecitë:

  1. Lufta e Tretë Botërore
  2. Vritet Putini, Trumpi vdes (sëmundje misterioze)
  3. Krizë ekonomike
  4. Fundi i mbretërimit të Elizabetës II
  5. Zbarkim i ri në Hënë
  6. Katastrofa natyrore
  7. Një Papë i ri