NGA PENISI I VOGËL TEK POZICIONET/ Gratë tregojnë 4 gabimet më të shpeshta që bëjnë meshkujt në SEKS – AlpeGossip
NGA PENISI I VOGËL TEK POZICIONET/ Gratë tregojnë 4 gabimet më të shpeshta që bëjnë meshkujt në SEKS

NGA PENISI I VOGËL TEK POZICIONET/ Gratë tregojnë 4 gabimet më të shpeshta që bëjnë meshkujt në SEKS

Megjithëse nuk preferojnë të flasin në lidhje me gabimet që mund të bëjë një mashkull në shtrat, ndoshta për shkak të demotivimit të këtij të fundit, ekzistojnë disa gabime që femrat mendojnë se partnerët e tyre bëjnë në shtrat.
Gratë janë hapur për gabimet që bëjnë meshkujtnë shtrat dhe gjërat seksuale që urrejnë fshehurazi.

Një sondazh i ri nga Forktip.com mori mostër 5.000 femra për marrëdhëniet moderne dhe ritualet e çiftëzimit në një orvatje për të gjetur saktësisht se ku po gabojnë meshkujt.

Në mesin e këtyre gabime gjendet edhe madhësia e vogël e penisit, problem ky që urrehet edhe nga meshkujt.

Sidoqoftë, kjo është lista e paprekur e 4 gabimeve më të mëdha që meshkujt bëjnë me partneren e tyre:

– Zërat e çuditshëm të liruar përgjatë seksit
– Madhësia e vogël e penisit
– Ejakulimi në periudhë të shkurtër
– Ndryshimi i pozitave të shpeshta.