NGA VRAPI TEK…/ Ja 5 aktivitetet me të cilat humbisni kalori – AlpeGossip
NGA VRAPI TEK…/ Ja 5 aktivitetet me të cilat humbisni kalori

NGA VRAPI TEK…/ Ja 5 aktivitetet me të cilat humbisni kalori

Me këto aktivitete fizike ju digjni më shumë kalori nga sa kishit menduar.

Mjafton vetën një orë të ushtroheni me këto aktivitete fizike dhe rezultatet do të jenë mjaft efektive dhe surprizuese.

5. Ngjitja e shkallëve 4.Noti 3. Taekwondo 2. Kërcimi me litar 1. Vrapi