NGA XHINSET E DERI TE ÇIZMET/ Këto kombinime kaq stil do t’ju bëjnë të dukeni si vogëlushe – AlpeGossip
NGA XHINSET E DERI TE ÇIZMET/ Këto kombinime kaq stil do t’ju bëjnë të dukeni si vogëlushe

NGA XHINSET E DERI TE ÇIZMET/ Këto kombinime kaq stil do t’ju bëjnë të dukeni si vogëlushe

Me siguri i mbani mend vitet 2000. Xhinset cowboy, bluzat e shkurtra, platformat, syzet jo dhe aq tipike janë kthyer sërish për t’ju kujtuar adoleshencën, por kësaj here do t’i vishni ndryshe! Do të dukeni sërish si vogëlushe, por me stil, elegante dhe shumë klas në të njëjtën kohë.

1. Xhinset e gjera + një crop top

30-të si 13-të! Këto kombinime kaq stil do t'ju

2. Crop top jo dhe aq i zakonshëm! Diçka e tillë ju duhet për Krishtlindje!

30-të si 13-të! Këto kombinime kaq stil do t'ju

3. Kapset e flokëve!

30-të si 13-të! Këto kombinime kaq stil do t'ju

4. Çizmet me platformë

30-të si 13-të! Këto kombinime kaq stil do t'ju

5. Mini-fundet mund t’i vishni me çfarë të doni!

30-të si 13-të! Këto kombinime kaq stil do t'ju

6. Çantat e krahut

30-të si 13-të! Këto kombinime kaq stil do t'ju

7. Dantellë + rripa =kombinim i rrezikshëm!

30-të si 13-të! Këto kombinime kaq stil do t'ju

Burimi: Who What Wear