Gjesti që Agron Llakaj preferon gjithmonë ta mbajë të fshehtë - AlpeGossip
Gjesti që Agron Llakaj preferon gjithmonë ta mbajë të fshehtë

Gjesti që Agron Llakaj preferon gjithmonë ta mbajë të fshehtë

Aktori i “Al Pazar” është tepër bujar dhe bamirës.
Kjo pasi çdo fundvit Lakaj viziton vendlindjen e tij në Memaliaj dhe ia u bën festat më të bukura dhe më të qeshura banorëve duke iu paguar borxhet dhe duke u siguruar që të gjithë të kenë një darkë të mirë në mbrëmjen e ndërrimit të viteve.

Madje, ndërkohë që shumë personazhe të njohur publikojnë çdo bamirësi të tyre, me sa duket Agron Llakaj preferon ta mbajë këtë gjest nën zë.

Këto detaje për aktorin u bënë të ditura në emisionin radiofonik të mëngjesit Chaud Patate.