NIS ZYRTARISHT PROVA JAVORE/ Çiftet do të jetojnë brenda së njëjtës bluzë – AlpeGossip
NIS ZYRTARISHT PROVA JAVORE/ Çiftet do të jetojnë brenda së njëjtës bluzë

NIS ZYRTARISHT PROVA JAVORE/ Çiftet do të jetojnë brenda së njëjtës bluzë

Prova javore ka nisur zyrtarisht për banorët e shtëpisë tonë.

Pas sfidës për të përgatitur rakinë, banorët tanimë do të duhen të qëndrojnë të pandashëm deri spektaklin e së premtes.

Ata janë ndarë në çifte rastësore dhe do të jenë të detyuar të kryejnë thuajse çdo aktivitet të përditshëm, brenda së njëjtës bluzë.

Performanca dhe korrektësia e tyre do të përcaktojnë edhe buxhetin që ata do të kenë në dispozicion në ditët në vazhdim.