AI ARRIN ORGAZMËN SHUMË SHPEJT? Këto pozicione SEKSI do t’ju “shpëtojnë” (FOTO) – AlpeGossip
AI ARRIN ORGAZMËN SHUMË SHPEJT? Këto pozicione SEKSI do t’ju “shpëtojnë” (FOTO)

AI ARRIN ORGAZMËN SHUMË SHPEJT? Këto pozicione SEKSI do t’ju “shpëtojnë” (FOTO)

Të gjithë e kemi pasur një rast kur partneri dhe ne nuk kemi bashkëpunuar siç duhet në shtrat. Është një gjë krejt normale dhe aspak për t’u shqetësuar.

Por nëse po kërkoni për diçka që t’ju zgjasë kohën gjatë së cilës po bëni seks, mos kërkoni më sepse ne ju kemi gjetur 5 pozicionet e duhura.

Oral Exam

 

Dominant Doggy

Bend and Press

 

The Side-Winder

 

The Lusty Leg Lift