SHKELI RREGULLAT DHE E NXORËN JASHTË? Alban Ramosaj paska pasur një incident në Singapor (FOTO) – AlpeGossip
SHKELI RREGULLAT DHE E NXORËN JASHTË? Alban Ramosaj paska pasur një incident në Singapor (FOTO)

SHKELI RREGULLAT DHE E NXORËN JASHTË? Alban Ramosaj paska pasur një incident në Singapor (FOTO)

Alban Ramosaj ka përfunduar ditët e pushimeve përrallore në Bali të Indonezisë.

Këngëtari shqiptar na ka përditësuar çdo herë me foto e video nga aventurat e tij atje.

Në një foto të fundit ai ka zbuluar edhe një incident të vogël që i ndodhi gjatë vizitës në Singapor.

Alban Ramosaj shfaqet në foto me një pije në dorë, ndërkohë që sipër tij qëndron një tabelë ku thuhet se nuk lejohet ushqimi apo pijet.

Këtë ja vënë në dukje edhe miqtë, veçanërisht fotografi Endrit Mërtiri, i cili e ka shoqëruar Albanin gjatë pushimeve.

“Nuk lejohet asnjë ushqim apo pije”, i shkruan ai ndërkohë që Albani ia kthen:

“Pse më nxorrën jashtë”.

Me sa duket udhëtimi me varkë në Singapor nuk paska shkuar mirë për këngëtarin.