NJË HAP MË PARA/ Kjo do të jetë ngjyra më në trend e 2019-tës – AlpeGossip
NJË HAP MË PARA/ Kjo do të jetë ngjyra më në trend e 2019-tës

NJË HAP MË PARA/ Kjo do të jetë ngjyra më në trend e 2019-tës

Nëse momentalisht shumë nga ata që ju rrethojnë ecin njëkohësisht me modën, ne ju propozojmë të shkoni një hap më para, në 2019- n

Nisur nga koleksionet pranverë/ verë 2019 dhe nga ndikimi absolut i viteve ’90, nuancat e së gjelbrës do të jenë kryefjala e veshjeve.

Nga Diana te Rachel Green, e gjelbra ia ka dalë përherë të rrëmbejë vëmendje përgjatë viteve. Kështu, si thoni për një:

Kostum mente

Këpucë

Kombinim tonalitetesh

 

Xhaketë ose pallto

Dhe shumë imagjinatë…