NJË IDE E MIRË/ Sot mund të bëni seks fantastik, pa i hequr rrobat fare – AlpeGossip
NJË IDE E MIRË/ Sot mund të bëni seks fantastik, pa i hequr rrobat fare

NJË IDE E MIRË/ Sot mund të bëni seks fantastik, pa i hequr rrobat fare

Kush tha që seksi i mirë bëhet zhveshur?! Për një natë ndryshe, provoni të mos i hiqni fare rrobat! Seksi jo-penetrues mund t’ju kënaqë po njësoj, ose edhe më shumë, poorr duhet të keni parasysh këshillat më poshtë:

1. Zgjidhni me kujdes rrobat që do vishni. Vishni diçka të lehtë, sa më e hollë barriera mes klitorit, aq më të mëdha janë gjasat që të arrini orgazmën.

Nëse nuk e prisnit të bënit diçka të tillë, mund ta bëni me mbathje, kryesisht mëndafsh pasi rrëshket më lehtësisht kur laget krahasuar me pambukun.

2. Seksi i thatë nuk ndryshon aq shumë nga seksi penetrues. Rrisni paralojën, puthuni pak për nxemje derisa të ndiheni gati. Mund të shkëputeni pak, të shkoni në banjë, filloni luani pak me veten dhe kthehuni gati për lojë.

3. Gjeni në pozicion që ta bëjë më të lehtë punën për ju, nga ku mund të kontrolloni shpejtësinë, kontrollin dhe këndin e fërkimit të klitorit me trupin e partnerit.

4. Bëhuni kreativë

Fërkimi pas gjenitaleve nuk është i vetmi opsion, mund të shfrytëzoni edhe pjesë të tjera të trupit: gjuri, kofsha, dora, hunda, mjekra, ose edhe një vibrator.

5. Kini kujdes nga lëngjet gjenitale

Nëse mbani rrobat veshur jeni të sigurtë nga infeksionet apo shtatzënitë e padëshiruara. Por nëse vendosni të rrini me mbathje ose të zhvisheni kini parasysh që mund të shkëmbehen infeksione apo të mbeteni shtatzënë.

Shumë e rrallë, por mund të ndodhë, nëse sperma apo lëngjet vaginale të partneres hyjnë në vaginën tuaj.