Njihuni me njeriun e parë pa zemër, i cili jeton pa rrahje dhe pa puls (VIDEO) – AlpeGossip
Njihuni me njeriun e parë pa zemër, i cili jeton pa rrahje dhe pa puls (VIDEO)

Njihuni me njeriun e parë pa zemër, i cili jeton pa rrahje dhe pa puls (VIDEO)

Fizikanët kanë zëvendësuar zemrën e një njeriu që është duke vdekur me një aparaturë të “rrymës së vazhdueshme”, duke dëshmuar se jeta është e mundur edhe pa rrahjet e zemrës.
Shihni videon e mëposhtme për më shumë: