Deputetes shqiptare i dërgon burri mesazh “të koduar” në emision: Më pëlqejnë shumë… – AlpeGossip
Deputetes shqiptare i dërgon burri mesazh “të koduar” në emision: Më pëlqejnë shumë…

Deputetes shqiptare i dërgon burri mesazh “të koduar” në emision: Më pëlqejnë shumë…

“Më bëri një mesazh të koduar”, kështu tha deputetja Blerina Gjylameti pasi përfundoi videomesazhi që i shoqi i dërgoi në programin “Kush vjen për drekë”.

I shoqi tha ndër të tjera që e ka shijuar shumë ushqimin e Blerinës, ajo ka qenë një amvisë shumë e mirë dhe pikërisht këtë Blerina e konsideroi si mesazh të koduar. Ajo nër të tjera tregoi se kohët e fundit ka qenë me më shumë angazhime, ndaj edhe mbase s`është përkushtuar shumë në kuzhinë.