“NUK DURON MË”/ Meghan Markle thyen edhe këtë rregull mbretëror (FOTO) – AlpeGossip
“NUK DURON MË”/ Meghan Markle thyen edhe këtë rregull mbretëror (FOTO)

“NUK DURON MË”/ Meghan Markle thyen edhe këtë rregull mbretëror (FOTO)

Është traditë e vjetër e familjes mbretërore angleze që pas damës, babai i nuses të marr nj dhuratë nga pallati.

“Një Pallto Ushtarake është krijuar për Dukeshën e Suseksit. Dizajni i palltos, është miratuar nga madhëria e saj Mbretëresha dhe Gjenerali Thomas Woodcock”, u tha në njoftimin e Pallatit Kesington.

Kjo dhuratë është një “Pallto Ushtarake” por për shkak që babai i Meghan Markle nuk morri pjesë në dasmë këtë dhuratë e morri vet nusja.

Kështu u thye tradita madje në pallto nuk shkruante as emri i familjes ashtu siç edhe është zakon.