NUK E DINIM/ Melania dhe Ivanka janë sot shumë popullore por jo për arsyen që mendoni (FOTO) – AlpeGossip
NUK E DINIM/ Melania dhe Ivanka janë sot shumë popullore por jo për arsyen që mendoni (FOTO)

NUK E DINIM/ Melania dhe Ivanka janë sot shumë popullore por jo për arsyen që mendoni (FOTO)

Nuk bëhet fjalë për popullaritet ne radhet e votuesve, sepse kjo nuk vihet fare në diskutim për shkak të gafave të përsëritura të të dyjave. Por për shkak të emrave: shumë nëna të reja, kanë filluar t`i vendosin vajzave të tyre pikërisht këto dy emra- Melania dhe Ivanka.

Popullariteti I emrit Ivanka është rritur me 362% krahasuar me vitin 2015, ndërsa ai I emrit Melania me 227%. Nuk mund të thuhet ndërkohë e njëjta gjë për emrat mashkullorë të familjes; Donald dhe Eric janë në rënië të ndjeshme të preferencës, dhe kjo nuk habit shumë!

Vetë Tumpi nuk e ka komentuar deri tani këtë shtim të jashtëzakonshëm të pëlqimit për emrin e bashkëshortes dhe atë të vajzës së tij.