NUK I PËLQENI KAPELET? Hidhu një sy këtyre modeleve – AlpeGossip
NUK I PËLQENI KAPELET? Hidhu një sy këtyre modeleve

NUK I PËLQENI KAPELET? Hidhu një sy këtyre modeleve

Nëse nuk i preferoni kapelet, atëherë me shumë mundësi nuk e keni gjetur ende një që t’ju përshtatet. Tani që dielli është më i fortë, kapelet janë zgjedhja e duhur për dy arsye: i japin tjetër pamje veshjes suaj dhe së dyti, më e rëndësishmja, ju mbrojnë nga rrezet e rrezikshme të diellit. Hidhini një sy shembujve të mëposhtëm dhe vendosni për kapelen që i përshtatet stilit tuaj.

AN OVERSIZED STRAW HAT – $45.00

A FLOPPY STRAW HAT – NORDSTROM – $25.00

A FUN WIDE-BRIMMED HAT – BAN.DO – $57.99

A FELT HAT – FREE PEOPLE – $58.00

A DENIM BUCKET HAT – SHOPBOP – $45.00

SUMMER HAT

BERETAT

FLORAL RIBBON PAPIER HAT – GUCCI – $450

DETAJE ME PERLA