NUK JANË TË KUSHTUESHME/ 5 trende të verës që vajzat po i veshin çdo ditë (FOTOT) – AlpeGossip
NUK JANË TË KUSHTUESHME/ 5 trende të verës që vajzat po i veshin çdo ditë (FOTOT)

NUK JANË TË KUSHTUESHME/ 5 trende të verës që vajzat po i veshin çdo ditë (FOTOT)

A jeni kuriozë për të parë çfarë po veshin vajzat në një nga qytetet më cool të modës? Në Londër (dhe jo vetëm), njerëzit ndahen në dy grupe: Ata që vishen thjesht për çdo rast dhe ata që ndjekin dhe vendosin trendet duke luajtur me materialet, dizajnet dhe ngjyrat. Sigurisht, do ndalemi te ky grupi i dytë.

Zbuloni më poshtë ca nga trendet e momentit që ju dhe Instagrami juaj do t’i adhurojnë. P.s: Nëse bëni kërkimet tuaja, do shihni se nuk kushtojnë dhe aq shumë.

#1 – Kombinimi: Rozë, jeshile

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

#2 – Fustane me kuadrate

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

#3 – Kanatjeret e bardha, ngjyrë qumështi – Veshjet e bardha në përgjithësi

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

#4 – Setet me dizajne

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

#5 – Vijaaaa!

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

Burimi: Who What Wear