Bjonde dhe me flokë të shkurtra, Vipat e Bllokut DEGJENEROJNË Albana Osmanin (FOTO) – AlpeGossip
Bjonde dhe me flokë të shkurtra, Vipat e Bllokut DEGJENEROJNË Albana Osmanin (FOTO)

Bjonde dhe me flokë të shkurtra, Vipat e Bllokut DEGJENEROJNË Albana Osmanin (FOTO)

Vipat e Bllokut njihen tashmë nga të gjithë si faqja e cila shpeshherë na rikujton pamjen e VIP-ve vite më parë, teksa shënjestra e rradhës ka qenë moderatorja Albana Osmani.

Nën diçiturën “Nostalgji”, fotoja e moderatores tregon se ajo ka qenë shumë ndryshe nga ajo që është sot.

Me flokë bjondë dhe të shkurtër, Albana me siguri që do të donte ta zhdukte këtë foto nga rruzulli tokësor.