“PSE QAU?” Monika aludon nëse Semi vuan vërtet nga ankthi – AlpeGossip
“PSE QAU?” Monika aludon nëse Semi vuan vërtet nga ankthi

“PSE QAU?” Monika aludon nëse Semi vuan vërtet nga ankthi

Pasi ka dalë nga dhoma e izolimit Monika në një bisedë me Arjolen dhe Sheilën aludon në lidhje me sëmundjen e Semit.

Sipas Monikes ajo ka qarë natën e spektaklit vetëm për të tërhequr vëmendjen e publikut.
“Ajo qau dhe publiku eshte i ndjeshem” u shpreh Monika.

Nga ana tjetër Ariola i thotë se të gjithë e njohim ankthin,i cili nuk të leshon për disa orë,duke aluduar për të vërtetën e Semit e cila sipas Monikës brenda shtëpise së izolimit ishte totalisht e qetë dhe në gjëndje normale.