“ARJOLA BISHA, MONIKA…”/ Epitetet që banorët i kanë vënë vetes: Donaldi heroi – AlpeGossip
“ARJOLA BISHA, MONIKA…”/ Epitetet që banorët i kanë vënë vetes: Donaldi heroi

“ARJOLA BISHA, MONIKA…”/ Epitetet që banorët i kanë vënë vetes: Donaldi heroi

Teksa Arjola dhe Sheila ishin duke bërë provën e radhës, Arditi që ishte jashtë pyet aktoren e njohur se çfarë epiteti i ka vënë vetes.

“Arjola Bisha”, shprehet ajo, e më pas Arditi pyet Monikën që përgjigjet e “mençura”.

Më pas Arjola thotë se nuk ia ka vendosur vetës, por të tjerët.

“Fifi hetuesja, Sheila e pathyeshmja, Einxhël e mrekullueshmja, Donaldi heroi, Semi delikatja. Ilir mençuria”, shprehen Monika e banorët e tjerë, duke treguar epitet e pjesëtarëve të tjerë të familjes së “Big Brother VIP”.