“FIFI E ZHYT ATË”/ Arditi dhe Beniada “i sulen” Monikës: Është aktore e Enverit… – AlpeGossip
“FIFI E ZHYT ATË”/ Arditi dhe Beniada “i sulen” Monikës: Është aktore e Enverit…

“FIFI E ZHYT ATË”/ Arditi dhe Beniada “i sulen” Monikës: Është aktore e Enverit…

Gjatë bisedës mes banorëve Arditi tregon për Monikën që është një aktore e kohës së Enverit që njerëzit e njohin dhe e respektojnë.

Ai gjithashtu tregon që ajo e ka mbajtur të fshehtë hyrjen e saj në Big Brother ndaj familjarëve të saj.

Benidada gjithashtu shton se ajo për moshën që ka është më e pjekura në atë shtëpi.

Arditi e kundershton duke i thënë rastin e Semit me Donaldin që i dolën kundra Monikës dhe mbrojtën Fifin.

“Fifi është shumë e fortë dhe Donaldit nuk ja mbante t’i dilte kundra”.Në publik Fifi e “zhyt” atë”-shprehet Arditi.