SERUMI MAGJIK/ Mund ta bëni vetë në shtëpi dhe do t’ua ruajë lëkurën nga i ftohti – AlpeGossip
SERUMI MAGJIK/ Mund ta bëni vetë në shtëpi dhe do t’ua ruajë lëkurën nga i ftohti

SERUMI MAGJIK/ Mund ta bëni vetë në shtëpi dhe do t’ua ruajë lëkurën nga i ftohti

Lëkura e thatë është një problem për shumë femra, sidomos gjatë periudhës së dimrit. Sipas studiuesve ka disa produkte natyrale që do të ndihmonin në rregullimin e saj.

Kombinimi i glicerinës, ujit të trëndafilit dhe limonit është kombinimi perfekt për t’i dhënë zgjidhje thatësisë të tepërt.

Këto produkte, të treja së bashku realizojnë zbutjen e lëkurës dhe normalizimin e saj. Për ta përgatitur ju nevojiten 20 ml ujë trëndafili, 5 pika glicerine dhe lëngun e një limoni. Mjafton t’i miksosh së bashku dhe zgjidhjen për lëkurën e thatë e ke në duar.