“NUK KA FEMRA SEKSI NË SHTËPI”/ Arjola revoltohet nga deklarata e djemve: Qepeni gojën… – AlpeGossip
“NUK KA FEMRA SEKSI NË SHTËPI”/ Arjola revoltohet nga deklarata e djemve: Qepeni gojën…

“NUK KA FEMRA SEKSI NË SHTËPI”/ Arjola revoltohet nga deklarata e djemve: Qepeni gojën…

Djemtë e “Big Brother VIP” kanë deklaruar se në shtëpi nuk ka vajza seksi. Duket se kjo deklaratë nuk është pritur aspak mirë nga Arjola, e cila i ka replikuar.

Pjesë nga biseda:

Arjola: Të gjitha jemi femra seksi!

Monika: Kush e tha atë që nuk ka femra seksi dua ta di?

Arjola: Seksamenat e mdhenj këto! S’qenkemi seksi ne! Qepeni gojën mos çoni mesazhe të gabuara jashtë! Ça jemi ne? Inxhe?

Monika: Kush e tha fjalën nuk ka femra seksi, dua ta di?

Dj PM: Pikë së pari…

Arjola: Ti mundesh të thuash mua nuk më duken, por jo nuk ka

Dj PM: Ashtu thashë

Arjola: Nuk e the

Dj PM: Me plot bindje e thashë dhe vazhdoj ta them, po për mua

Arjola: A e mendoni se fjala juaj del jashtë dhe thonë aty nuk paska femra seksi? Ne burra nuk jemi

Donaldi: E vetmja femër seksi në shtëpi është kjo…Monika!

Monika: Absolutisht!