NUK KA MË KTHIM/ Afrona dhe Blero i japin goditjen përfundimtare martesës – AlpeGossip
NUK KA MË KTHIM/ Afrona dhe Blero i japin goditjen përfundimtare martesës

NUK KA MË KTHIM/ Afrona dhe Blero i japin goditjen përfundimtare martesës

Pak kohë më parë u raportua se Blero dhe Afrona po kalonin një krizë martesore. Dyshja i fshinë të gjitha fotot me njëri-tjetrin, por megjithatë ndiqeshin akoma në rrjete sociale.

Nuk ka më kthim/ Afrona dhe Blero i japin goditjen përfundimtare

Teksa fansat shpresonin që Afrona dhe Blero ta gjenin sërish rrugën për te njëri-tjetri, ato i kanë dhënë martesës një tjetër goditje si për të thënë që nuk ka më kthim.

Nuk ka më kthim/ Afrona dhe Blero i japin goditjen përfundimtare

Dyshja nuk ndiqen më as në Instagram. Pak ditë më parë Blero ishte në Zvicër dhe u raportua se në asnjë moment nuk u takua me Afronën.

Nuk ka më kthim/ Afrona dhe Blero i japin goditjen përfundimtare

Nuk ka më kthim/ Afrona dhe Blero i japin goditjen përfundimtare

Nuk ka më kthim/ Afrona dhe Blero i japin goditjen përfundimtare

Nuk ka më kthim/ Afrona dhe Blero i japin goditjen përfundimtare