Nuse pa taka? Përse jo! Ja modelet e këpucëve që po tërbojnë nuset e 2018 (FOTO) – AlpeGossip
Nuse pa taka? Përse jo! Ja modelet e këpucëve që po tërbojnë nuset e 2018 (FOTO)

Nuse pa taka? Përse jo! Ja modelet e këpucëve që po tërbojnë nuset e 2018 (FOTO)

Takat nuk janë për të gjitha vajzat dhe nuk është e shkruar askund se je e detyruar t’i mbash veshur gjatë ditës së dasmës.

Edhe përse mund të duken pak më të gjata, ekzistojnë vajza të cilat nuk duan të dinë për asgjë tjetër veçse rehatisë.

Epo nuk i vëmë aspak faj, pasi jo vetëm zgjat tërë natën por edhe do kërceni pafund.

Por mos u shqetësoni sepse ekzsistojnë mijëra mundësi. Edhe nëse je një nuse tradicionale apo bohemiane, iu sugjerojmë disa modele këpucësh, të cilat janë absolutisht fanstastike për t’u mbajtur në këmbë ditën e dasmës.