Olti Currin e ngatërrojnë për psikolog, ja përgjigjja e tij EPIKE (FOTO) – AlpeGossip
Olti Currin e ngatërrojnë për psikolog, ja përgjigjja e tij EPIKE (FOTO)

Olti Currin e ngatërrojnë për psikolog, ja përgjigjja e tij EPIKE (FOTO)

Olti Curri është tashmë një figurë shumë e njohur dhe sidomos kur vjen puna për postimet e tij në rrjetet sociale.

I tillë ka qënë edhe rasti që ai ka publikuar në historinë e tij në Instagram. Bëhet fjalë për një vajzë e cila me adresën e saj e ka pyetur Oltin nëse është psikolog. Ky i fundit sigurisht nisur nga pyetja e pa kuptimtë ka dhënë një përgjigje totalisht sarkastike.
“Jo, thjeshtë bëj nuska, hap fatin, prish magji, bëj bashkim familje, vize amerikane, abone studenti dhe leje porti gjashtë mujore.”

Kjo ka qenë përgjigjjja epike që Olti i ka dhënë vajzës, dhe me të drejtë. Gjithsesi urojmë që ajo të mos e ketë besuar atë që ai ka thënë se atëherë do të na duhej ti qanim vërtetë hallin të shkretit Olti.