Orinda Huta flet për shtatëzëninë: Që të dy duam të kemi një bebe, unë doja të bënim… – AlpeGossip
Orinda Huta flet për shtatëzëninë: Që të dy duam të kemi një bebe, unë doja të bënim…

Orinda Huta flet për shtatëzëninë: Që të dy duam të kemi një bebe, unë doja të bënim…

Orinda Huta dhe Turjan Hyska ëndërrojnë të bëhen me fëmijë
Këtë e ka konfirmuar vetë këngëtarja teksa po drekonte në rubrikën “Për drekë me mua”.

Blerina Bombaj Troci: Çfarë ëndrre ke të parealizuar?

Orinda Huta: Nuk kam ëndrra.

Blerina Bombaj Troci: Mos është ajo që mendoj unë? Një fëmijë?

Orinda Huta: Sigurisht, patjetër! Ne u martuam me idenë që ta zgjerojmë familjen. Sepse çdo gjë donim ta bënim në kohën e duhur. Unë doja që ta bënim martesën para se të kishim fëmijë. Duam të kemi një bebe, që të dy./tvklan.al