ËSHTË MUAJI I TYRE/ JA cilët janë të famshmit shqiptarë që i përkasin shenjës së Shigjetarit – AlpeGossip
ËSHTË MUAJI I TYRE/ JA cilët janë të famshmit shqiptarë që i përkasin shenjës së Shigjetarit

ËSHTË MUAJI I TYRE/ JA cilët janë të famshmit shqiptarë që i përkasin shenjës së Shigjetarit

Shigjetarët mund të jenë shumë gjëra, si të trishtuar, pa takt, të zhgënjyer, të rreptë, por nuk u mungon kurrë një detaj i rëndësishëm: E qeshura. Pavarësisht se çfarë bluajnë në kokë, njerëzit e shenjës së Shigjetarit kanë gjithmonë një buzëqeshje të lehtë dhe ëmbëlsi që i karakterizon.  Ata janë të drejtpërdrejtë, inteligjentë dhe të sinqertë. Shigjetarët nuk dinë të ndalen, pavarësisht numrit të madh të shigjetave që mund t’u hidhen sipër. Disa prej karakteristikave të mësipërme, me siguri do t’i gjeni te personazhet shqiptarë të lindur në shenjën e Shigjetarit.

Jozefina Topalli, 26 nëntor

Erion Veliaj, 17 dhjetor

Adelina Ismaili, 14 dhjetor

Rita Ora, 26 nëntor

Elgit Doda, 16 dhjetor

Anxhelina Hadergjonaj, 2 dhjetor

Aulona Musta, 8 dhjetor

Kida, 21 dhjetor 

Majk, 27 nëntor

Tayna, 14 dhjetor