PA PASUR NEVOJË PËR OPERACIONE/ Kështu mund ta rrisni vetë gjoksin – AlpeGossip
PA PASUR NEVOJË PËR OPERACIONE/ Kështu mund ta rrisni vetë gjoksin

PA PASUR NEVOJË PËR OPERACIONE/ Kështu mund ta rrisni vetë gjoksin

Nëse dëshironi të tërhiqni vëmendjen rreth juve apo për fustanin e caktuar që nxjerrë në pah gjoksin tuaj, nuk duhet të brengoseni.

Nuk keni nevojë të blini reçipeta të shtrenjta apo të mendoni për operacione estetike.

Me këto këshilla do të rrisni gjoksin:

1. Dy reçipeta

Kështu është e thjeshtë, por ka efekt!

2. Shtojcat

Vihen në reçipeta dhe përnjëherë zmadhohet gjoksi.

3. Kapëset

Bretelat në shpinë bashkojini me kapëse. Kështu do të bëni një dekolte të bujshme.

4. Konstruktimi

Pak grim dhe disa nuanca hijesimi do të bëjë magji të vërtetë për rritje vizuale të gjoksit.