PAK FRYMËZIM/ Disa ide thonjsh për vajzat që adhurojnë ngjyrat (FOTO) – AlpeGossip
PAK FRYMËZIM/ Disa ide thonjsh për vajzat që adhurojnë ngjyrat (FOTO)

PAK FRYMËZIM/ Disa ide thonjsh për vajzat që adhurojnë ngjyrat (FOTO)

Çështja e thonjve është e përmuajshme (ose edhe më e shpeshtë) dhe na duhen vazhdimisht ide për modelet që duam të realizojmë. Duke qenë se jemi zyrtarisht në stinën e pranverës mund të eksperimentojmë më shumë me ngjyrat.

Nëse jeni njeri që adhuroni ngjyrat dhe pranverën idetë e mëposhtme mund t`ju frymëzojnë për takimin e radhës tek estetistja.