“TI DASHKE SHERR…“/ Ilva Tare revoltohet me pyetjen e… – AlpeGossip
“TI DASHKE SHERR…“/ Ilva Tare revoltohet me pyetjen e…

“TI DASHKE SHERR…“/ Ilva Tare revoltohet me pyetjen e…

Ilva Tare ka vendosur të vijë më pranë fansave të saj duke realizuar një bisedë në rrjete sociale. Gazetarja në këto ditë pushimesh ka zgjedhur të shkëmbejë mesazhe të sinqerta me ndjekësit.

E vendosur në situatë të vështirë, për të zgjedhur mes gazetarëve shqiptarë, më të mirin, Ilva Tare nuk i vë dot gishtin asnjërit, por tregon se si duhet të jetë gazetari perfekt.

“Ti nuk dashke përgjigje por she.rr. Cilido përpiqet të bëjë gazetari të mirë, të drejtë dhe të pavarur nga çfarëdolloj interesi. Ky është për mua gazetari i mirë,”- shkruan Ilva Tare në rrjete sociale.