PARA MARTESËS/ 7 pyetje që duhet t’ia bësh partnerit nëse jeni në një lidhje serioze – AlpeGossip
PARA MARTESËS/ 7 pyetje që duhet t’ia bësh partnerit nëse jeni në një lidhje serioze

PARA MARTESËS/ 7 pyetje që duhet t’ia bësh partnerit nëse jeni në një lidhje serioze

Asnjëherë nuk do ta njohësh partnerin tënd në mënyrë perfekte.

Në fakt, kjo është një nga gjërat më të bukura të të qenit në një marrëdhënie, pra fakti që partneri juaj vazhdimisht ju surprizon. Por ka disa gjëra themelore që duhet të dini para se të krijoni një marrëdhënie me dikë.

Për shembull: Çfarë pyetjesh duhet t’i bëni partnerit para se të hidhni hapin për martesë?

Shumica e pyetjeve vlejnë për çiftet që fillojnë ta marrin seriozisht njëri-tjetrin dhe jetën së bashku. Më poshtë, kemi nxjerrë në pah shtatë nga pyetjet më të rëndësishme që duhet t’ia bësh partnerit para se të jetë shumë vonë:

-A do të kesh fëmijë?

-Kush do t’i lajë enët, rrobat dhe pastrimin e shtëpisë?

-A ke ndonjë borxh me dikë?

-Sa kohë larg meje të duhet?

-Si e konsideron tradhtinë?

-Si ndihesh për divorcin?

-Si do ta ndryshojë martesa lidhjen tonë?