PARTNERI JUAJ ËSHTË “SHUAR”? Ja si të rindizni erosin me 4 sjellje në çift – AlpeGossip
PARTNERI JUAJ ËSHTË “SHUAR”? Ja si të rindizni erosin me 4 sjellje në çift

PARTNERI JUAJ ËSHTË “SHUAR”? Ja si të rindizni erosin me 4 sjellje në çift

Le ta pranojmë, pasi keni kaluar fazën e parë të dashurisë, kur fluturat në stomak shoqërohen me mesazhe të nxehta dhe takime intime sa më shpejt që të mundeni, një fazë e qetë i zë vendin pasionit. Por kini kujdes, nëse zgjat shumë për shumë kohë mund të kthehet në gjumë letargjik për një çift.Më poshtë ju njohim me një manual të vogël për t’u zgjuar nga gjumi dhe për të rindezur erosin.

Ashtu si sirenat: Pa rimëkëmbje të tepruar, në intimitetin tonë ne mund dhe duhet të guxojmë. Ne gjejmë mënyrën për të kënaqur partnerin tonë duke e lënë jashtë dhomës së gjumit sikletin, tabutë dhe turpin, të cilat janë mbledhur për shkak të një edukimi tepër të ngurtë. Le t’i japim një shans!

Puthja: Puthja është gjithmonë e tmerrësisht emocionuese dhe ndez shqisat. Në një takim dashurie, kurrë mos injoroni puthjet. Puthja na afrojnë emocionalisht dhe na ndihmojnë të çlirohemi.

Ulni shpejtësinë: Kur lidhja është e konsoliduar, nuk është më e nevojshme të marrësh menjëherë, këtu dhe tani sikur të mos keni të nesërmen. Sekreti i kënaqësisë është të vazhdosh me qetësi shijimin e momentit, çast pas çasti.

Gjeni ritmin: Na e mësojnë këtë gjë në palestër dhe në kurse përgatitore: kontrolli i frymëmarrjes dhe ritmi i duhur janë esenciale për relaksimin e trupit dhe ndihmojnë në lidhjen me emocionet tona. Thith, nxjerr frymë: një gjest i thjeshtë që na ndihmon të marrim kohën që duhet. Pasioni nuk ka kohë.. për fat të mirë.