PAS DALJES NGA SPITALI/ Selena Gomez shkon me pushime me miqtë dhe familjarët e saj – AlpeGossip
PAS DALJES NGA SPITALI/ Selena Gomez shkon me pushime me miqtë dhe familjarët e saj

PAS DALJES NGA SPITALI/ Selena Gomez shkon me pushime me miqtë dhe familjarët e saj

Këngëtarja hyri në klinikën e rehabilitimit menjëherë pas shtrimeve të njëpasnjëshme në spital për shkak të komplikacionave të saj nga transplanti I veshkave. Gjatë vizitës së saj të dytë në spital ajo pësoi një krizë nervore.

 

Duke parë që gjendja e saj emocionale nuk ishte e mirë ajo vendosi të shtrohej në një klinikë për kujdesin e shëndetit mendor. Ajo i’u nënshtrua një trajtimi mbi sjellen dialektike qe është një terapi e përdorur për disa probleme të shëndetit mendor. Që prej muajit Tetor këto janë foto e para të saj.