PAS QERSHIVE VIJNË KARKALECAT/ Shihni trendin më të ri dhe çmendur për 2019 (FOTO) – AlpeGossip
PAS QERSHIVE VIJNË KARKALECAT/ Shihni trendin më të ri dhe çmendur për 2019 (FOTO)

PAS QERSHIVE VIJNË KARKALECAT/ Shihni trendin më të ri dhe çmendur për 2019 (FOTO)

Nëse qershitë ishin trend i vitit 2018, 2019 do t’ju sjellë në vëmendje një print intrigues: atë me karkaleca.

Nisur nga çfarë po pëlqehet dhe vishet kudo në botë, karkalecat po gjejnë shpërndarje të gjerë.

Gra me influencë të lartë në fushën e modës janë fiksuar pas karkalecave:

fash1.png

fash2.png

fash3.jpg