PËLQENI TË VISHNI PIZHAMA? Atëherë kjo është veshja që do na duhet për festat e fundvitit – AlpeGossip
PËLQENI TË VISHNI PIZHAMA? Atëherë kjo është veshja që do na duhet për festat e fundvitit

PËLQENI TË VISHNI PIZHAMA? Atëherë kjo është veshja që do na duhet për festat e fundvitit

Ka qenë një kohë kur pizhamet ishin vetëm rroba gjumi, dhe rrjedhimisht ishin larg modës. Por gjërat kanë ndryshuar.

Pandemia ka bërë shumë prej nesh po kalojnë shumë kohë në shtëpi. Kjo do të thotë të kalosh më shumë kohë me rroba gjumi se zakonisht.
Angazhime, si shkolla, puna apo dhe takime të ndryshme, në shumë vende vazhdojnë të jenue virtuale. Pra duhet të kaloni shumë kohë të ditës ‘me rroba shtëpie’.

Shumë psikologë thonë se kur nuk ndiheni mirë me atë që keni veshur, kjo shkakton përtesë. Pra është momenti që dhe pizhamat t’i zgjedhim në koleksionet e fundit.
Shumë marka po krijojnë pizhama ‘zyrtare’ dhe trendy.
Shumë shtete kanë parashikuar mbylljen për festat e fundvitit, në këtë mënyrë mjafton të siguroni vetëm pizhamat festive.

Modelet e mëposhtme mund t’ju frymëzojnë, për t’u ndjerë më bukur për festa.