PËR GOCAT E FIKSUARA PAS GRIMIT! Këtë pranverë/verë sytë do t’i lyejmë si shumëëëë vite më parë – AlpeGossip
PËR GOCAT E FIKSUARA PAS GRIMIT! Këtë pranverë/verë sytë do t’i lyejmë si shumëëëë vite më parë

PËR GOCAT E FIKSUARA PAS GRIMIT! Këtë pranverë/verë sytë do t’i lyejmë si shumëëëë vite më parë

Gjatë gjithë pranverë-verës sytë do t’i lyeni siç i lyenin mamatë tona dikur! Tonet e ngrohta dhe paletat me shkëlqim kanë qenë i trend i make up-it të syve përgjatë viteve ’90-të dhe sot rikthehen, paksa më ndryshe!

Sytë e lyera me të njëjtën ngjyrë nga fillimi në fund janë diçka e re për gjeneratën e re, por mjafton të ktheheni pak tek vitet e arta të Christina Aguilera, Britney Spears, etj, për të parë sa cool mund të dukeni tani me trendin në fjalë.

I frymëzuar nga grimi i parë në serialin Euphoria, trendi i ri i syve përfshin shumë xixa, bronz dhe ngjyra. Filloni shihni Gigi Hadid dhe frymëzohuni për më tej.

Këtë pranverë/verë sytë do t'i lyejmë si

Hailey Bieber, Joan Smalls, Doja Cat, dhe Ariana Grande e kanë aprovuar rikthimin e trendit të vjetër, prandaj jepini një shans syve të tillë këtë sezon. Le ta pranojmë që një grim i tillë është shumë më interesant, i freskët, seksi dhe aspak bazik. Përfundojeni make up-in duke vendosur shumë rimel dhe jeni gati!

1.

Këtë pranverë/verë sytë do t'i lyejmë si

2.

Këtë pranverë/verë sytë do t'i lyejmë si

3.

Këtë pranverë/verë sytë do t'i lyejmë si

4.

Këtë pranverë/verë sytë do t'i lyejmë si

5.

Këtë pranverë/verë sytë do t'i lyejmë si

6.

Këtë pranverë/verë sytë do t'i lyejmë si

7.

Këtë pranverë/verë sytë do t'i lyejmë si

8.

Këtë pranverë/verë sytë do t'i lyejmë si

Burimi: Glamour