PËR JU GOCA/ 9 modele çantash klasike që nuk dalin kurrë nga moda – AlpeGossip
PËR JU GOCA/ 9 modele çantash klasike që nuk dalin kurrë nga moda

PËR JU GOCA/ 9 modele çantash klasike që nuk dalin kurrë nga moda

Industria e modës është gjithnjë dinamike! Sepse tendencat dominuese, zakonisht parashikohen një apo dy vjet përpara se të bëhen protagoniste të stilit dhe gardërobës së gocave që duan të duken bukur në çdo kohë.

Por, përtej asaj që parashikon moda, ka disa elemente që janë pjesë e zgjeshjes së përhershme dhe këto janë blerjet klasike që duket se janë gjithnjë e më të qëndrueshme ndaj prurjeve të reja.

Një çantë është një blerje e rëndësishme, sidomos kur bëhet fjalë për marka luksoze, e ca më tepër kur ju duhet të bëni një blerje klasike që do e mbani jo për një dhe as për dy vjet. Nëse mundeni të investoni në një çantë të tillë, ky është momenti që ta ndërmerrni këtë vendim. Një gamë prej nëntë modelesh që nuk dalin kurrë nga moda janë këtu.

Të vjetra, klasike, por në lartësinë e duhur të elegancës, ja ku duhet të frymëzoheni nëse e keni ndarë mendjen që do harxhoni ca para për çantën e radhës.

#1

9 modele çantash klasike që nuk dalin kurrë nga moda

#2

9 modele çantash klasike që nuk dalin kurrë nga moda

#3

9 modele çantash klasike që nuk dalin kurrë nga moda

#4

9 modele çantash klasike që nuk dalin kurrë nga moda

#5

9 modele çantash klasike që nuk dalin kurrë nga moda

#6

9 modele çantash klasike që nuk dalin kurrë nga moda

#7

9 modele çantash klasike që nuk dalin kurrë nga moda

#8

9 modele çantash klasike që nuk dalin kurrë nga moda

#9

9 modele çantash klasike që nuk dalin kurrë nga moda

Burimi: Who What Wear