PËR JU VAJZA/ 7 ide ku të frymëzoheni për penelin më të bukur të syve – AlpeGossip
PËR JU VAJZA/ 7 ide ku të frymëzoheni për penelin më të bukur të syve

PËR JU VAJZA/ 7 ide ku të frymëzoheni për penelin më të bukur të syve

Tendencat e këtij sezoni kanë në fokus sytë dhe kryesisht penelin në të gjitha format dhe dimensionet e tij. Një vijë e hollë e zgjatur që duket sikur nuk mbaron, dizajn grafik, sy të trukuar shumë për ta bërë grimin më dramatik, shikim maceje dhe sy me bisht, profesionistët japin disa modele yll për të gjitha gocat.

Direkt nga pasarelat, peneli i zi është rikthyer si trend për të dominuar make up-in e sezonit vjeshtë/dimër 2023.

Ja shtatë ide interesante nëse doni të frymëzoheni për ta çuar penelin e syve në një tjetër nivel:

7 ide ku të frymëzoheni për penelin më të bukur të

#1 Lojë ekuilibri

7 ide ku të frymëzoheni për penelin më të bukur të
#2 Vijëzim i gjatë

7 ide ku të frymëzoheni për penelin më të bukur të
#3 Sy me bisht

7 ide ku të frymëzoheni për penelin më të bukur të
#4 Shikim i guximshëm

7 ide ku të frymëzoheni për penelin më të bukur të
#5 Linjë strategjike

7 ide ku të frymëzoheni për penelin më të bukur të
#6 Sy maceje

7 ide ku të frymëzoheni për penelin më të bukur të
#7 Vijëzim artistik