“DUA TË BËJMË TRESHE BASHKË”/ Plasi në BBVK, Alby akuzon Lindën – AlpeGossip
“DUA TË BËJMË TRESHE BASHKË”/ Plasi në BBVK, Alby akuzon Lindën

“DUA TË BËJMË TRESHE BASHKË”/ Plasi në BBVK, Alby akuzon Lindën

Alby ka akuzuar Lindën duke thënë se ajo ka kërkuar një marrëdhënie intime me të dhe Lumbardhin duke shokuar dhe banorët e tjerë.

“Linda m’ka thënë dua t’ju ju kap ty e Azemin edhe të bëjmë treshe bashkë”, ka thënë Alby.

Linda reagoi menjëherë duke mohuar me forcë çdo pretendim të bërë nga Alby.